KONINKLIJKE HARMONIE

"De Verbroedering"

Welkom op onze website. Hier kan u zich informeren, onze contactgegevens vinden, repetitietijden raadplegen, nieuws bekijken en onze komende optredens en evenementen terugvinden.

Scroll er maar op los!

WELKOM BIJ DE HARMONIE VAN BEVEREN!

Het plezier van musiceren voor ons publiek  en voor onszelf, daar staat de Harmonie “De Verbroedering” voor.

De variatie waarmee “De Verbroedering” dit kan doen is groot. Harmonieorkest en percussieband vormen samen een prachtig geheel van muzikanten.

Het lenteconcert, kerstconcert, stoeten en diverse andere optredens staan jaarlijks op ons programma.

Onze harmonie blijft groeien en daarom zijn wij nog altijd op zoek naar muzikanten.

Ongeacht de leeftijd kan iedereen die aan een muzikale vorming bezig is, of nog beter, er al een achter de rug heeft, aansluiten bij onze vereniging. Het enige wat je nodig hebt is een liefde voor muziek!

Heb je twijfels of dit wel iets voor jou is, neem gerust contact op om een kijkje te komen nemen op de wekelijkse repetities.

Iedereen is welkom!

Gesponsord door:

AGENDA

Hieronder vindt u een overzicht van de komende concerten, optredens en uitstappen in 2018.

Noteer ze alvast in uw agenda!

• zondag 11 november 2018:

Wapenstilstand: stapoptreden nabij de kerk van Beveren. Start om 11u.

• zaterdag 17 november 2018:

Stapoptreden n.a.v. Sint-Cecilia door de straten van Beveren.

• zaterdag 25 november 2018:
  • Misviering Sint-Cecilia in de kerk van Beveren (aanvangstijd nog te bepalen).

• vrijdag 14 december 2018:
  • Kerstconcert in de kerk van Beveren.

REPETITIES

Harmonie

Dirigent: Guillaume Noppe

Tijdstip: iedere vrijdagavond (20u - 22u)

Jeugdharmonie "De Bevernootjes"

Dirigente: Sara Markey

Tijdstip: iedere woensdagavond (19u - 20u)

Waar?

Alle repetities gaan door in Stedelijke Academie voor Podiumkunsten (STAP), afdeling Beveren.

Izegemseaardeweg (naast Sporthal, in de houten chalet)

8800  Roeselare-Beveren

E-mail: info@harmoniebeveren.be

Voor meer info kan je ons altijd contacteren. Voor info over onze Beverly Percussion Ensemble, kijk op deze pagina, of kijk snel op onze facebookpagina's: