Welkom op onze website!

Het plezier van musiceren voor ons publiek  en voor onszelf, daar staat de Harmonie “De Verbroedering” voor.

De variatie waarmee “De Verbroedering” dit kan doen is groot. Harmonieorkest en percussieband vormen samen een prachtig geheel van muzikanten.

Het lenteconcert, kerstconcert, stoeten en diverse andere optredens staan jaarlijks op ons programma.

Onze harmonie blijft groeien en daarom zijn wij nog altijd op zoek naar muzikanten.

Ongeacht de leeftijd kan iedereen die aan een muzikale vorming bezig is of er een achter de rug heeft, aansluiten bij onze vereniging.

Heb je twijfels of dit wel iets voor jou is, neem gerust contact op om een kijkje te komen nemen op de wekelijkse repetities (vrijdagavond 20u - 22u). De contactgegevens vind je hiernaast.

Iedereen is welkom!

Gesponsord door:

• zaterdag 5 mei 2018:

Streekbierenavond Beverly Percussion Ensemble in ons repetitielokaal.

• vrijdag 25 mei 2018:

uitstap n.a.v. Dag van de Buren om 18u door de straten van Beveren.

Hieronder vindt u een overzicht van de komende concerten, optredens en uitstappen in 2018.

Noteer ze alvast in uw agenda:

Polenstraat 30

8800 Roeselare-Beveren

E-mail: info@harmoniebeveren.be

Gsm-nr.: 0478/54 83 76 (u wordt verbonden met Sabine Lievens).

Repetitie

Lokaal:

Stedelijke Academie voor Podiumkunsten (STAP)

afdeling Beveren

Izegemseaardeweg (naast Sporthal)

8800 Roeselare-Beveren

HARMONIE

Dirigent: Guillaume Noppe

Tijdstip:

iedere vrijdagavond (20u - 22u)

JEUGDHARMONIE "De Bevernootjes"

Dirigente: Sara Markey