KONINKLIJKE HARMONIE

"De Verbroedering"

Welkom op onze website!

WELKOM BIJ DE HARMONIE VAN BEVEREN!

Het plezier van musiceren voor ons publiek  en voor onszelf, daar staat de Harmonie “De Verbroedering” voor.

De variatie waarmee “De Verbroedering” dit kan doen is groot. Harmonieorkest en percussieband vormen samen een prachtig geheel van muzikanten.

Het lenteconcert, kerstconcert, stoeten en diverse andere optredens staan jaarlijks op ons programma.

Onze harmonie blijft groeien en daarom zijn wij nog altijd op zoek naar muzikanten.

Ongeacht de leeftijd kan iedereen die aan een muzikale vorming bezig is, of nog beter, er al een achter de rug heeft, aansluiten bij onze vereniging. Het enige wat je nodig hebt is een liefde voor muziek!

Heb je twijfels of dit wel iets voor jou is, neem gerust contact op om een kijkje te komen nemen op de wekelijkse repetities.

Iedereen is welkom!

Gesponsord door:

REPETITIES

Harmonie

Dirigent: Guillaume Noppe

Tijdstip: iedere vrijdagavond (20u - 22u)

Jeugdharmonie "De Bevernootjes"

Dirigente: Sara Markey

Tijdstip: iedere maandagavond (19u15 - 20u15)

Waar?

Izegemseaardeweg (naast Sporthal, in de houten chalet)

8800  Roeselare-Beveren